ND - where crazy people meet
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ND - where crazy people meet

Мястото за ненормализиране на света!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

[ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа...

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Ми.
The Big Boss
The Big Boss

Female
Брой мнения : 2258
Местонахождение : somewhere unknown
Хумор о.О : фийл дъ сарказъм къминг фром ми
Registration date : 01.06.2008

[ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа... Empty
ПисанеЗаглавие: [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа...   [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа... EmptyВто Мар 03, 2009 3:12 am

Таа... Преведено от Св. Уикипедия... С вметки от муа (сън)
Историята се върти около гимназиалния ученик (омг, да не повярвате) Акира Никайдо, типичен повлекан, живеещ нормалния си живот. Така де, докато не среща мистериозния Широгане(или Мейбълийн, както дружно го наричаме с Нес), човек, който внезапно се появява и му казва, че имат обща съдба (о.О). Когато Акира чува това, той е шокиран (оооооо, дъ шок) и не му вярва. Ая, приятелка на Акира (и пълна шпатка) забравя нещо (плюшка- дракон -.-) в училище една вечер и моли Аки(ра) да и помогне да го намери. Той се съгласява и докато е там, бива нападнат от сенчесто чудовище. Широгане го убеждава, че баланса между човешкия свят и света на сенките е нарушен и че Акира трябва да стане "Шин" - същество от света на сенките - за да помогне да се възтанови баланса. (ДЪ ДРАМА БИГИНС)
Дъ бест част: Анимето има шонен - ай части, които ги няма в мангата. (`зъл смях` Само да не беше Мейбълийнчо де...)
Таааааааааа... Джей ме запали... (Джей е лоша, запалва ме по разни работи) И мога да кажа, че анимето адски си ме кефи (сън) Акира чевъ и оня със синята коса, дето му забравих името рулз... Само дето Мейбълийн ме нерви леееееко, ама се преживя(ва)
Пикита:
Акира и Мейбълийнчо в задушевен момент (забележете нещастното изражение на Акира... Разбирам го човека)
Аки, Мейбълийн, Кенго (кенгуру) и онова сладкото момченце, дето ме кефи и не му помня името (защо е на 11... ЗАЩО!?!) А, да, казвало се Харука...
Нананананананананааааааа...я... Така де, Наная ин хис фул уан-айд глори
Акира с кестенява коса и с църна такава, под формата на шекши бореца срещу разбалансирането на световете sunny
Та да... Яко... `препоръчв`
Бай

Последната промяна е направена от nevska на Нед Мар 08, 2009 12:13 am; мнението е било променяно общо 2 пъти (Reason for editing : Нес:ще правиш каквото си искаш ама не си познала х3 + едит цвайн... СЕНЧЕСТ СВЯТ WTF? x.x)
Върнете се в началото Go down
Nevska
`
`

Female
Брой мнения : 1392
Местонахождение : the Asylum
Хумор о.О : Pie.
Registration date : 02.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа...   [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа... EmptyСря Мар 04, 2009 5:16 pm

dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh dgh

ЗЪШИМИТЯВАЩОУ! rofl
http://nevska.tumblr.com/
Nevska
`
`

Female

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа...   [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа... EmptyСъб Мар 28, 2009 2:34 pm

*реве, тропа и рита с крак в леглото* [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа... 942364 НЕЕЕЕ ЗАЩО НАНИ ТРЕБЕШЕ ПУКНЕЕЕЕЕ ТЪПАТА РОЗОВА ШПАТКА ИЗГЛЕЖДА ТАКА НЕВИННА!!!! *иска го обратно* иии да.... ЧЕРВЕИТЕ СТАВАТ БАНАЛНИ! [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа... 835794
Ми.
The Big Boss
The Big Boss

Female

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа...   [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа... EmptyСъб Мар 28, 2009 3:37 pm

ИИИИИИИСКАМ СИ НАНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ `надява се да оживее чудотворно и да стане добър... Приятел с Аки`
Nevska
`
`

Female

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа...   [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа... EmptyНед Май 03, 2009 5:53 pm

ПЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕШОООООООООООООООО *реве*
Ми.
The Big Boss
The Big Boss

Female

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа...   [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа... EmptyПет Юли 10, 2009 6:30 am

ПЙЕШОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО, ЗАЩО ПЙЕШООООООООООООООООООООООООООО
`РЕВЕ И СЕ ТРЪШКА`
... Пак ми се гледа, майната му...
Nevska
`
`

Female

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа...   [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа... EmptyПон Окт 19, 2009 10:23 pm

И на мене о.о .... ИСКАМ СИ ХАМИНЯСВАНЕТО ОБРАТНО!!! *рев до скъсване*
Пъ Джей е лоша.... наистина зарибява по разни... неща .... и пише убави фикове .... МНОГО убави, препоръчвам ги на хора СЪС слаби сърца, няма да останат разочаровани! *гаднярско хилене*
shmatity
пингвин със зелени чорапи
пингвин със зелени чорапи
shmatity

Female
Брой мнения : 59
Registration date : 18.10.2009

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа...   [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа... EmptyСъб Окт 31, 2009 9:30 pm

мн якоооооооо ех ....
ко да кажа че и намек за якой има (мм)
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа...   [ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа... Empty

[ Фенклуб ] Monochrome Factor - Ухааааа...
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
ND - where crazy people meet :: Аниме/Манга-
Идете на: