| [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Ми. The Big Boss
Брой мнения : 2258 Age : 31 Местонахождение : somewhere unknown Хумор о.О : фийл дъ сарказъм къминг фром ми Registration date : 01.06.2008
| Заглавие: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] Пон Апр 27, 2009 4:17 pm | |
| ouran high school host club
Не, сериозно, адски съм се хилила на това хамине... Още съм на 4 еп, ама... Не мога... Трябва да пусна тема... Мдаа... Та... Копи / Пейст от уикус Haruhi Fujioka is a scholarship student at Ouran High School, a fictional school located in Bunkyō, Tokyo. Because of the exorbitant cost of the school uniform, Haruhi resorts to wearing long slacks, polo shirts and vests. Combined with her large glasses and tousled short hair, Haruhi's look causes her to be confused for a boy. Looking for a quiet place to study, Haruhi stumbles upon the Third Music Room, a place where the Ouran high school host club gathers, a group of six extremely attractive male students. During their first meeting, Haruhi accidentally knocks over and breaks a vase valued at ¥8,000,000 and is told she was in debt to them for her action. She then joins the club, dressed like a boy in order to pay off her debt.[1] (In the United States English manga the amount is US$80,000).[2] The Ouran Private Academy encompasses kindergarten to twelfth grade. Most students come from wealthy families but, in rare occasions, special scholarships are granted to students from a lower income bracket. The school's unofficial motto is "Lineage counts first, wealth a close second," meaning students with stellar family backgrounds are given top priority over those from rich families but low social status. Зе канал у Вбоксу Зе канал с бгсъбс за нечакващите хангуийски | |
|
| |
(+фиу+) Greeny.
Брой мнения : 2978 Age : 29 Местонахождение : in NDland xD Хумор о.О : Ъъ...зелен ? Registration date : 12.11.2008
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] Вто Апр 28, 2009 1:55 pm | |
| БАХАХАХАХА тва...хамине кърти...Ми е зла щото се хили на него иии скуката е зла...хилих се на него о.О иии даже ми е цитирано в мууда в скайп... Мании мани *маньосва си* | |
|
| |
Ми. The Big Boss
Брой мнения : 2258 Age : 31 Местонахождение : somewhere unknown Хумор о.О : фийл дъ сарказъм къминг фром ми Registration date : 01.06.2008
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] Вто Апр 28, 2009 2:21 pm | |
| БЛИИИИЗНАЦИТЕ БЛИЗНААААЦИТЕЕЕЕЕ!`скандират дружно с Хрис` БЛИЗНАЦИТЕ РОК! `умира от кеф по близнаците` | |
|
| |
(+фиу+) Greeny.
Брой мнения : 2978 Age : 29 Местонахождение : in NDland xD Хумор о.О : Ъъ...зелен ? Registration date : 12.11.2008
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] Вто Апр 28, 2009 2:21 pm | |
| | |
|
| |
Ми. The Big Boss
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] Вто Апр 28, 2009 2:46 pm | |
| СПОМЕНАХ ЛИ, ЧЕ БЛИЗНАЦИТЕ КЪРТЯТ? | |
|
| |
Nox ССЕБ
Брой мнения : 275 Age : 31 Местонахождение : Разград Registration date : 01.08.2008
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] Вто Апр 28, 2009 5:52 pm | |
| Ази ся го гледам и за ся много ми харесва!! | |
|
| |
Ми. The Big Boss
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] Вто Апр 28, 2009 6:29 pm | |
| МУУУХАХАА, ДЪ РОФЛ АНИМЕ ШЕЛ ТЕЙК ОУВЪР ЗЕ УЪЪРЛД! | |
|
| |
Ми. The Big Boss
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] Вто Апр 28, 2009 6:31 pm | |
| Едит в нов пост: И БЛИЗНАЦИТЕ КЪРТЯЯЯЯЯТ Енд зе флъд рулз! | |
|
| |
(+фиу+) Greeny.
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] Вто Апр 28, 2009 6:33 pm | |
| ОПРЕДЕЛЕНО...И ОЧИЛАТКО...ИИИ МАЛКОТО СЛАДКО МОМЧЕНЦЕ | |
|
| |
Nevska `
Брой мнения : 1392 Age : 30 Местонахождение : the Asylum Хумор о.О : Pie. Registration date : 02.09.2008
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] Сря Апр 29, 2009 11:18 pm | |
| ПЪК АЗ ЩЕ СИ ПРАВЯ КОСПЛЕЙ НА ЧЕРВЕНОКОСАТА ШПАТКА В ПЪРВИЯ ЕПИЗОООД *има такава рокля... има и червена панделка* ... *и такава коса* | |
|
| |
Ми. The Big Boss
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] Сря Апр 29, 2009 11:26 pm | |
| | |
|
| |
Ми. The Big Boss
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] Вто Май 05, 2009 11:28 am | |
| АМА АМА АМА АМА СВЪЪЪЪЪРШИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ `реве и се тръшка` И..И...И... МАЙ ИМАЛО МАНГА С НЯКВО ПРОДЪЛЖЕНИЕ О.О `тива ръчка и тегли` АМА СВЪРШИИИИИИИИИИ (от тува хамине ще се гледат любими епизоди по няколко пъти) | |
|
| |
Nevska `
Брой мнения : 1392 Age : 30 Местонахождение : the Asylum Хумор о.О : Pie. Registration date : 02.09.2008
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] Нед Май 10, 2009 12:29 am | |
| аз пък още не съм го свършила... и усещам че ще ме е яд гаго свърша... уатевър... *има си и нулев сезон отдавна изоставен* | |
|
| |
Nox ССЕБ
Брой мнения : 275 Age : 31 Местонахождение : Разград Registration date : 01.08.2008
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] Чет Май 14, 2009 9:59 pm | |
| *свършила го е и я е яд,че е свършило* | |
|
| |
Nevska `
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] Чет Май 14, 2009 10:19 pm | |
| *още не го е свършила... усеща че ъъ и тя ще се ядосва* | |
|
| |
shmatity пингвин със зелени чорапи
Брой мнения : 59 Age : 32 Registration date : 18.10.2009
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] Съб Окт 31, 2009 8:55 pm | |
| уаааа... супер забавляващото анимеееееееееее мн се накефих на близнаците | |
|
| |
silver scandinavian uber dj
Брой мнения : 792 Age : 32 Местонахождение : философска неопределеност Хумор о.О : glamorous Registration date : 09.05.2009
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] Пон Ное 02, 2009 4:10 pm | |
| Мдаа... аз започвам да си го наваксвам от днес. | |
|
| |
Nevska `
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] Пет Ное 20, 2009 4:54 pm | |
| оу шит, Нели ще гледа Оуран о.о | |
|
| |
Nevska `
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] Пет Ное 20, 2009 4:56 pm | |
| Флъъд пост: АЗ СПОМЕНАХ ЛИ ЧЕ ОТДАВНА ГО СВЪРШИХ и ме е яд о.о | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] | |
| |
|
| |
| [ Фенклуб ] Ouran High School Host Club [Or the ROFL anime] | |
|