ND - where crazy people meet
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ND - where crazy people meet

Мястото за ненормализиране на света!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

[ Фенклуб ] .. Bleach... well класика

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
A Hat Full Of Sky
пенсионер с къртечница
пенсионер с къртечница
A Hat Full Of Sky

Female
Брой мнения : 16
Местонахождение : Soul Society
Registration date : 21.08.2009

[ Фенклуб ] .. Bleach... well класика Empty
ПисанеЗаглавие: [ Фенклуб ] .. Bleach... well класика   [ Фенклуб ] .. Bleach... well класика EmptyПет Авг 21, 2009 5:45 pm

[ Фенклуб ] .. Bleach... well класика O_bleach_best

Сюжет: Kurosaki Ichigo не е просто едно нормално 15-годишно момче. Това, което го прави различен, е способността му да вижда призраци и духове.
Един ден момиче shinigami (буквално - жътвар на души), т.e. Бог на смъртта, на име Kuchiki Rukia се появава пред него, преследвайки зъл дух - hollow. По време на битката с него, за да защити Ichigo, Rukia излага себе си на голям риск... В объркването, което настава, силите й се прехвърлят в Ichigo и той става Бог на смъртта. Междувременно Rukia се прехвърля във временно човешко тяло. Заедно двамата започват да преследват падналите hollow, които поглъщат души.

Стори ми се странно, че няма тема за Блийч.
За мене това си е класика .. след като го гледах НАруто избледня в очите ми xD
Върнете се в началото Go down
http://rockmyworld.aforumfree.com/forum.htm
Ми.
The Big Boss
The Big Boss

Female
Брой мнения : 2258
Местонахождение : somewhere unknown
Хумор о.О : фийл дъ сарказъм къминг фром ми
Registration date : 01.06.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] .. Bleach... well класика   [ Фенклуб ] .. Bleach... well класика EmptyПон Авг 24, 2009 4:27 pm

У, не съм го гледала... Мързи ме и да почвам... Много голямо ми се струва... Най - много да иззяпан 2-3 епа за да зная за какво става въпрос, ама до там ще съм `непостоянството си е непостоянство` `не знае има ли дума непостоянство`
Nevska
`
`

Female
Брой мнения : 1392
Местонахождение : the Asylum
Хумор о.О : Pie.
Registration date : 02.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] .. Bleach... well класика   [ Фенклуб ] .. Bleach... well класика EmptyПон Окт 19, 2009 10:18 pm

Ми сюжета, прочетен оттук, изглежда интересен... в смисъл, интересен като за аниме 30 епа... не като за аниме с 300 епа щото тогава нещата се разбозват адски много >.<
Попринцип не си падам по анимета, които цял свят гледа.... (каза момичето-маниачка по ЮГИО) .... но не знам, ако някой ден имам свободно време ще взема да седна да зяпна няколко епа да го видя за кво става дума...
Послепис: Трябва да си изгледам онова с грей в името.
http://nevska.tumblr.com/
shmatity
пингвин със зелени чорапи
shmatity

Female
Брой мнения : 59
Registration date : 18.10.2009

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] .. Bleach... well класика   [ Фенклуб ] .. Bleach... well класика EmptyСъб Окт 31, 2009 9:07 pm

мн зарибено аниме ^^
доста дълго и малко странно по едно време но иначе е много яко ^^
компа ми се казжа на единия от героите XD
Cold Night For AligatorS
Cold Night For AligatorS

Брой мнения : 86
Registration date : 20.08.2010

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] .. Bleach... well класика   [ Фенклуб ] .. Bleach... well класика EmptyВто Авг 24, 2010 10:48 am

Зарязах анимето при битката на Ягодко със Гримджоу..Но си продължих мангата и още я чета. (:
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] .. Bleach... well класика   [ Фенклуб ] .. Bleach... well класика Empty

[ Фенклуб ] .. Bleach... well класика
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
ND - where crazy people meet :: Аниме/Манга-
Идете на: