A Hat Full Of Sky пенсионер с къртечница
Брой мнения : 16 Age : 33 Местонахождение : Soul Society Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: [ Фенклуб ] .. Bleach... well класика Пет Авг 21, 2009 5:45 pm | |
|
Сюжет: Kurosaki Ichigo не е просто едно нормално 15-годишно момче. Това, което го прави различен, е способността му да вижда призраци и духове. Един ден момиче shinigami (буквално - жътвар на души), т.e. Бог на смъртта, на име Kuchiki Rukia се появава пред него, преследвайки зъл дух - hollow. По време на битката с него, за да защити Ichigo, Rukia излага себе си на голям риск... В объркването, което настава, силите й се прехвърлят в Ichigo и той става Бог на смъртта. Междувременно Rukia се прехвърля във временно човешко тяло. Заедно двамата започват да преследват падналите hollow, които поглъщат души.
Стори ми се странно, че няма тема за Блийч. За мене това си е класика .. след като го гледах НАруто избледня в очите ми xD | |
|
Ми. The Big Boss
Брой мнения : 2258 Age : 31 Местонахождение : somewhere unknown Хумор о.О : фийл дъ сарказъм къминг фром ми Registration date : 01.06.2008
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] .. Bleach... well класика Пон Авг 24, 2009 4:27 pm | |
| У, не съм го гледала... Мързи ме и да почвам... Много голямо ми се струва... Най - много да иззяпан 2-3 епа за да зная за какво става въпрос, ама до там ще съм `непостоянството си е непостоянство` `не знае има ли дума непостоянство` | |
|
Nevska `
Брой мнения : 1392 Age : 30 Местонахождение : the Asylum Хумор о.О : Pie. Registration date : 02.09.2008
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] .. Bleach... well класика Пон Окт 19, 2009 10:18 pm | |
| Ми сюжета, прочетен оттук, изглежда интересен... в смисъл, интересен като за аниме 30 епа... не като за аниме с 300 епа щото тогава нещата се разбозват адски много >.< Попринцип не си падам по анимета, които цял свят гледа.... (каза момичето-маниачка по ЮГИО) .... но не знам, ако някой ден имам свободно време ще взема да седна да зяпна няколко епа да го видя за кво става дума... Послепис: Трябва да си изгледам онова с грей в името. | |
|
shmatity пингвин със зелени чорапи
Брой мнения : 59 Age : 32 Registration date : 18.10.2009
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] .. Bleach... well класика Съб Окт 31, 2009 9:07 pm | |
| мн зарибено аниме ^^ доста дълго и малко странно по едно време но иначе е много яко ^^ компа ми се казжа на единия от героите | |
|
Cold Night For AligatorS пингвин със зелени чорапи
Брой мнения : 86 Age : 29 Registration date : 20.08.2010
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] .. Bleach... well класика Вто Авг 24, 2010 10:48 am | |
| Зарязах анимето при битката на Ягодко със Гримджоу..Но си продължих мангата и още я чета. (: | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] .. Bleach... well класика | |
| |
|