ND - where crazy people meet
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ND - where crazy people meet

Мястото за ненормализиране на света!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

[ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3

Go down 
+2
*DeNNi*
Ми.
6 posters
АвторСъобщение
Ми.
The Big Boss
The Big Boss

Female
Брой мнения : 2258
Местонахождение : somewhere unknown
Хумор о.О : фийл дъ сарказъм къминг фром ми
Registration date : 01.06.2008

[ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3 Empty
ПисанеЗаглавие: [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3   [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3 EmptyПет Юли 11, 2008 1:13 pm

Знааам вииии... `ивъл грин` Пишеете туукаааа, `ако може без спойлери`за анимето и мангата, героите, бее... изобщо за всичко...
`Все още Джей е виновна!`
Върнете се в началото Go down
*DeNNi*
клошар с китара
клошар с китара
*DeNNi*

Female
Брой мнения : 122
Местонахождение : Ъндър дат ъмбрела...
Хумор о.О : Sarcasm forever!!!
Registration date : 03.06.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3   [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3 EmptyПет Юли 11, 2008 7:43 pm

:alien: :alien: Май бос ин хел, сега искам да ти се оплача, че днес сутринта (към 13.15) когато звъннах на Доби да си уговорим среща за навън тя ЗА МАЛКО да не ме спойлна..добре 4е съм силна и й казах -НЕ ЩА СПОЙЛ, МЛЪКВААААЙ(или нещо подобно, беше рано и бях сънена, та не помня) пък после като вървяхме по центъра към Милена, тя ми вика- ама да знаеш, 4е ще ти хареса, щото на мен ми хареса и не е каквото си мислехме, ама е и малко от каквото си мсилехме...ТОТАЛНО ХАХО Е, нали...тц тц тц!! ша ма спойлва тя, ше види!! А тва аниме е дъ бест...Наруто е нищо в сравнение с него!!!!!!!(за дед ноут не знам. щото не съм гледала и една серийка) :alien: :alien: :alien:
pirate_girl_95
клошар с китара
клошар с китара
pirate_girl_95

Female
Брой мнения : 179
Местонахождение : City of Damned
Registration date : 08.06.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3   [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3 EmptyСъб Юли 12, 2008 12:17 pm

Не е вярнооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Докато говорехме по телефона аз ти казах, че зн какво ще се случи в следващите чаптъри, но няма да ти кажа! И само отбелязах, че е нещо страшно любопитно! Когато вървяхме към Милена казах само, че нз дали ще ти хареса щом на мен мн ми допадна какво се случи...
Сега за Vampire Knight drunken Мн ме кефи....Обожавам го направо.... Любим герой май ми е Канапе, а от женските персонажи май ми е Рима .... И ще взема да спра да пиша, че без да искам ще спойлна нещо :lol:

Последната промяна е направена от pirate_girl_95 на Пон Юли 14, 2008 9:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=104402
Ми.
The Big Boss
The Big Boss

Female

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3   [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3 EmptyСъб Юли 12, 2008 2:37 pm

`Цъка с език` Аз ти казах нищо да не казваш, а ти почти си казалъъъ...
Каарай... То проблема ще си е на Ден все пак :twisted: ...
бтв Майната му на Наруто и сбирщината му МУХАХАХАХА

И даа... За Анимеетоо... `почва да скандира` ЗЕРО ЗЕРО ЗЕРО ЗЕРО! Мисля, че ме разбрахте...
А иначе е много якуу... Заради ВК заобичах вампиритееее <3
Ъммм... Да...
Представям вии фоорумниияя иизрооод ил ол итс глориии :heart: :heart: :heart: :heart:

И мойту си Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect
Чал
*DeNNi*
клошар с китара
клошар с китара
*DeNNi*

Female
Брой мнения : 122
Местонахождение : Ъндър дат ъмбрела...
Хумор о.О : Sarcasm forever!!!
Registration date : 03.06.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3   [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3 EmptyПон Юли 14, 2008 7:49 pm

ДА-да!! Това може да е вярно, но по-късно ме спойлна и каза:-Няма да те спойлквам, само ще ти кажа едн адума "КРЪВОСМЕШЕНИЕ" Бях на прага да те замерям с фъстъци докато умреш! И не забравяй, 4е после ми разказа как Канапе се бил ядосал на Юуки, щото тя нещо си там нещо си там(мн-мн не слушах) за татуто на Зеро и нещо си там нещо си там!!! ОПРАВДЯЙ СЕ СЕГАААА!!! МУАХАХааааа*ивъл лафинг рокс май сокс*
pirate_girl_95
клошар с китара
клошар с китара
pirate_girl_95

Female
Брой мнения : 179
Местонахождение : City of Damned
Registration date : 08.06.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3   [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3 EmptyПон Юли 14, 2008 9:51 pm

Няма за какво да се оправдавам! Казах ти само една думичка, а от нея не можеш да разбереш нищо :P А това другото за Юки дет ти го казах е от допълнителен чаптър, който няма връзка с развитието на сюжета :P
BTW: Нямам търпение за 42 чаптър :cyclops: :rabbit: bom lol!
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=104402
Nevska
`
`

Female
Брой мнения : 1392
Местонахождение : the Asylum
Хумор о.О : Pie.
Registration date : 02.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3   [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3 EmptyНед Окт 19, 2008 5:25 pm

*гледа супер тъпо* нищо не ми говори вампайър найт (с изпуснатото К) обаче се заливам от смех като ви слушам кък сте се изпонаспойлвали сичките (ама че дума). А що за име е Канапе??? Некой Диван или Табуретка няма ли??? rofl
http://nevska.tumblr.com/
Ми.
The Big Boss
The Big Boss

Female

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3   [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3 EmptyПет Юли 10, 2009 6:26 am

Канаме, Канаме (олдоу ю олреди ноу дат, бът ай нийд флъд хафтър ол)... И аз леко го поспрях... (и манга и цял 2 сезон на хаминето)... Ама ще си наваксам... Евентуаааааалноооооооооо...
shmatity
пингвин със зелени чорапи
пингвин със зелени чорапи
shmatity

Female
Брой мнения : 59
Registration date : 18.10.2009

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3   [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3 EmptyСъб Окт 31, 2009 9:02 pm

ей само за яки анимета иде реч ^^
първия сезон беше мн хубав... анимацията... и саундтрака също...
ама втория нещо сдаде екипа.. в смисъл като историйка... нянак преходен ... ама ще видим третия... мангата върви мн яко ^^
Noissergga.
ССЕБ
ССЕБ
Noissergga.

Female
Брой мнения : 295
Местонахождение : в тубичката с лакочистител O.O
Хумор о.О : маслина? *_*
Registration date : 06.03.2010

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3   [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3 EmptyПон Апр 12, 2010 10:02 am

Ще има ли 3ти ? ;O *вървръщат се разбитите и надежди*
Щото знам, че мангата си продължава (не че чета), обаче за 3ти сезон казват, че няма да има. А е грях! ГРЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ! Как ще го оставят да свърши така ;@ Той и обеща и и ии и иии офф... трябва да си изпълни обещанието : D *антиЮкифен, дааа*
Иначе анимето е трепач ^^ Ииии Зеро! <33333 Обичам, обожавам! *даа, не е лесно да си влюбен в нарисуван герой :/*
Nevska
`
`

Female
Брой мнения : 1392
Местонахождение : the Asylum
Хумор о.О : Pie.
Registration date : 02.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3   [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3 EmptyСъб Май 08, 2010 11:21 pm

Sunshine ~ написа:
*даа, не е лесно да си влюбен в нарисуван герой :/*

ай ноу хау ю мъст фиъл ....
http://nevska.tumblr.com/
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3   [ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3 Empty

[ Фенклуб ] Vampire knight <3<3<3
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
ND - where crazy people meet :: Аниме/Манга-
Идете на: