| [ Фенклуб ] Kuroshitsuji | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Nevska `
Брой мнения : 1392 Age : 30 Местонахождение : the Asylum Хумор о.О : Pie. Registration date : 02.09.2008
| Заглавие: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji Съб Фев 13, 2010 3:45 am | |
| Тикаа... понеже съм добър мод и няма какво да правя отварям уикипедия и почвам да превеждам
Курошитсужи (Kuroshitsuji)
В превод от японски, Kuroshitsuji означава "Черен Иконом" (или прислуга) и е манга написана и илюстрирана от Yana Toboso. Още със дебюта си на 16 септември 2006 година се публикува в шонен мангата на Square Enix - Monthly GFantasy. Поредицата проследява Себастиан Микаелис, иконом-демон, който е задължен да слугува на Сиел Фантомхайв, 12-годишния глава на благородното семейство Фантомхайв, заради договор, сключен със Сиел. През юли 2008 година е обявено, че ще има аниме адаптация, режисирана от Shinohara Toshiya и продуцирана от A-1 Pictures. Премиерата му е през октомври 2008 година и от тогава насам са издадени 24 епизода. И все пак е било обявено през юли 2009 година, че анимето ще се завърне със втори сезон. Дубльорът Junichi Suwabe по-късно същия ден потвърждава в официалния си блог. Анимето е лицензирано за английско издание от Yen Press и ще бъде публикувано в изданието за август 2009 на Yen Plus за първия си юбилей.
Сюжет
В имение в периферията на Лондон в разгара на Викторианската ера, икономът Себастиан Мишелис слугува на Сиел Фантомхив, 12-годишния глава на благородно английско семейство и империя за играчки и захарни изделия, директно подчинени на Кралицата. Себастиан поема всяка задача, която господарят му възложи докато разрешава проблемите, застрашаващи Англия с лекота и перфекциозност, заради демоничното си потекло и договор на господаря му с дявола. (още наричан Фаустов договор)
Допълнително
Има мюзикъл адаптация по мангата! Творбата е вървяла под заглавието That Butler, Friendship в Sunshine Theater в Икебуруко в периода между 28 май 2009 година и 7 юни 2009 година. Очакват се и други мюзикъли по адаптации на тази манга.
Има видео игра за Nintendo DS със заглавие Black Butler: Phantom & Ghost, разработена от Square Enix и пусната в продажба на 19 май 2009 година. Играта се е продавала в две версии - едната по-скъпа и съответно с повече екстри и другата с нормални опции.
Японският музикален дистрибутор Recochoku направил годишна анкета, в която се питало за кой аниме герой хората биха се омъжили/оженили. Себастиан Мишелис се класира на девето място в категорията "Героят, който искам да бъде моят младоженец"
Последната промяна е направена от Nevska на Чет Окт 13, 2011 12:48 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Nevska `
Брой мнения : 1392 Age : 30 Местонахождение : the Asylum Хумор о.О : Pie. Registration date : 02.09.2008
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji Съб Фев 13, 2010 3:47 am | |
| ЕНД ХУУУ МЕЙД ДЪ МОУСТ ОСЪМ ТОПИК ЕВЪЪЪЪР???? XD
Последната промяна е направена от Nevska на Съб Фев 13, 2010 5:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ми. The Big Boss
Брой мнения : 2258 Age : 31 Местонахождение : somewhere unknown Хумор о.О : фийл дъ сарказъм къминг фром ми Registration date : 01.06.2008
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji Съб Фев 13, 2010 3:49 am | |
| `на тая убана тема ке и пльосне едно тъпо мнение` БА МАА МУ ИСКАМ ИЗНАСИЛЯ СЕБАСТИАН... ИЛИ СИЕЛ... ИЛИ ДВАМАТА (да се изнасилват аз да гледам... о уейт... невърмайнд)
Он ъ моар сириъс нонпърви ноут Анимето е велико, няма яой, ама ако сте заклета яой фенка като мене всичко има (аз в даскало виждам яой, тука няма виждам) Любим времеви период, виуики герои, Англия <3 Уът моар кен ъ пърсън аск... Осъм осъмнес И СЪ ГОРДЕЯ, ЧЕ ГО ЗАВЪРШИХ | |
|
| |
Nevska `
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji Съб Фев 13, 2010 5:33 pm | |
| А АЗ НЕ!!! xD
Това не ми пречи примерно да направя убавна тема за него и да си го завърша някой ден в близкото бъдеще ^^" | |
|
| |
American Idiot ССЕБ
Брой мнения : 262 Age : 28 Местонахождение : в някоя шоколадова торта ~.~ Хумор о.О : о.О Registration date : 19.01.2010
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji Нед Фев 14, 2010 8:34 pm | |
| АЗ ИСКА СЕБАСТИААААААААААН! >_< | |
|
| |
Ми. The Big Boss
Брой мнения : 2258 Age : 31 Местонахождение : somewhere unknown Хумор о.О : фийл дъ сарказъм къминг фром ми Registration date : 01.06.2008
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji Нед Фев 14, 2010 8:50 pm | |
| | |
|
| |
Nevska `
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji Чет Юли 15, 2010 11:21 pm | |
| НОВ СЕЗОН МРАЗЯ БЛОНДИНКАТА
... и наминавам да си запиша че Сиел е роден на 14 декември 1875 щото иначе ще забравя. | |
|
| |
American Idiot ССЕБ
Брой мнения : 262 Age : 28 Местонахождение : в някоя шоколадова торта ~.~ Хумор о.О : о.О Registration date : 19.01.2010
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji Нед Юли 18, 2010 10:47 pm | |
| | |
|
| |
Червеникав Антидепресант Поничка-Убустница
Брой мнения : 940 Age : 27 Местонахождение : Затворена в една тиква Хумор о.О : Pieces meal? Registration date : 26.12.2008
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji Чет Юли 29, 2010 11:40 am | |
| ай риъли донт ноу уот дъ хеу ис дат | |
|
| |
Nevska `
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji Чет Авг 05, 2010 11:00 pm | |
| КАК СМЕЕШ ДА МИ ФЛУУДИШ В ПРЕКРАСНАТА ТЕМА????
baka xD! | |
|
| |
Cold Night For AligatorS пингвин със зелени чорапи
Брой мнения : 86 Age : 29 Registration date : 20.08.2010
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji Съб Авг 21, 2010 11:13 pm | |
| Тоя русия е мноо противен.. както и бътлъра му х.х | |
|
| |
Nevska `
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji Съб Авг 21, 2010 11:37 pm | |
| Нали... след последния епизод (8ми на 2ри сезон) вече толкова мразя Клод че не мога да го гледам -.-... | |
|
| |
American Idiot ССЕБ
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji Нед Авг 22, 2010 9:16 pm | |
| ама русчо не е противен! о.о `разочаров` | |
|
| |
Noissergga. ССЕБ
Брой мнения : 295 Age : 30 Местонахождение : в тубичката с лакочистител O.O Хумор о.О : маслина? *_* Registration date : 06.03.2010
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji Нед Авг 22, 2010 10:32 pm | |
| ... май е време да го изгледам това аниме *кима на себе си* взе да набира много популярност тука oO
п.с. после евентуално ще напиша смислен коментар.. или ще едитна xD | |
|
| |
Червеникав Антидепресант Поничка-Убустница
Брой мнения : 940 Age : 27 Местонахождение : Затворена в една тиква Хумор о.О : Pieces meal? Registration date : 26.12.2008
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji Пет Сеп 03, 2010 7:59 pm | |
| (гохохохоре-долу има представа какво е това) Иии,не,че съм го гледала,бът найс... | |
|
| |
Nevska `
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji Съб Окт 23, 2010 5:56 pm | |
| ТО
СВЪРШИ
*рев*
Мангата е ongoing де... тя поне няма да свърши скоро <3
Бтв сега гледам мюзикъла... някъв радващ е, като изключим прекалено женствения глас на Себи когато пее... а тоя дето играе Себи пее песнята в ендинга на втория сезон о.о... | |
|
| |
Ми. The Big Boss
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji Вто Мар 01, 2011 7:20 pm | |
| Абее, аз още имам да зяпам последните 2 епа `крие се от целещите с камъни` | |
|
| |
Nevska `
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji Чет Окт 13, 2011 12:29 pm | |
| *мери с камънье*
Я да намина аз да си ъпдейтна предпочитанията към тая зарибявка.
Ново OTП са ми Грел и Уилям <3
ОМГ ПОКАЗАХА НА ЪНДЪРТЕЙКЪР ОЧИТЕ В МАНГАТА ASDFGHJKL *le dead*
Развивам странни фетиши от Курошитсужи. Например към червенокоси травестити. Или очилати пънове. Другите не са странни.
Отивам да редактирам убавия пост за представянето че когато го писах още не го бях гледала и не знаех как им се произнасяха имената н соу он. | |
|
| |
American Idiot ССЕБ
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji Пет Окт 21, 2011 5:43 pm | |
| Трябва да взема да прочета мангата. =.= | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: [ Фенклуб ] Kuroshitsuji | |
| |
|
| |
| [ Фенклуб ] Kuroshitsuji | |
|