| [FanClub] Evanescenсe | |
|
+9tinito *DeNNi* richie_girl SuZana pirate_girl_95 Ми. Nevska Nox baru 13 posters |
Автор | Съобщение |
---|
baru Joker.
Брой мнения : 904 Age : 30 Местонахождение : Н а С е л о Хумор о.О : О.о Registration date : 03.09.2008
| Заглавие: [FanClub] Evanescenсe Пет Сеп 05, 2008 10:32 pm | |
| Сигурен съм, че има защото и аз съм 1 от тях...та Казвайте какво мислите за тях, за Ейми лий, коя ви е любимата песен и изобщо това е тема посветена на EVANESCENE
Последната промяна е направена от baru на Пет Апр 09, 2010 8:11 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
|
| |
Nox ССЕБ
Брой мнения : 275 Age : 31 Местонахождение : Разград Registration date : 01.08.2008
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Съб Сеп 06, 2008 9:02 am | |
| Evanescene са супер! хЗ Любима песееен...Гоинг ъндерграунд мисля хР | |
|
| |
Nevska `
Брой мнения : 1392 Age : 30 Местонахождение : the Asylum Хумор о.О : Pie. Registration date : 02.09.2008
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Съб Сеп 06, 2008 1:52 pm | |
| - Nox написа:
- Evanescene са супер! хЗ
Любима песееен...Гоинг ъндерграунд мисля хР Тцтцтц, хораа! Айде научете се! Първо, пише се EVANESCENCE и мисля че песента за която става въпрос е Гоинг Ъндър. Мда, и тя е хубава песен, но аз лично мисля че и другите не са за пропускане. Хелоу много ме натъжава, обичам тази песен :cry: Обожавам Имаджинери, Май Имортал , Лайс и Кал ме уен иор соубър, но всички техни песни си заслужават слушането. Посветила съм целия си (е, почти целия) живот досега на тях, И НАПРАВО УБИВАМ ЧОВЕК ЗА ТЯХНА ТЕНИСКА!!! | |
|
| |
baru Joker.
Брой мнения : 904 Age : 30 Местонахождение : Н а С е л о Хумор о.О : О.о Registration date : 03.09.2008
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Съб Сеп 06, 2008 2:08 pm | |
| айде обаче да не обиваш човек за грешно написано заглавие :oops: ее само 1 буква.... | |
|
| |
Nox ССЕБ
Брой мнения : 275 Age : 31 Местонахождение : Разград Registration date : 01.08.2008
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Съб Сеп 06, 2008 4:01 pm | |
| - nevska написа:
- Nox написа:
- Evanescene са супер! хЗ
Любима песееен...Гоинг ъндерграунд мисля хР Тцтцтц, хораа! Айде научете се! Първо, пише се EVANESCENCE и мисля че песента за която става въпрос е Гоинг Ъндър. Мда, и тя е хубава песен, но аз лично мисля че и другите не са за пропускане. Хелоу много ме натъжава, обичам тази песен :cry: Обожавам Имаджинери, Май Имортал , Лайс и Кал ме уен иор соубър, но всички техни песни си заслужават слушането. Посветила съм целия си (е, почти целия) живот досега на тях, И НАПРАВО УБИВАМ ЧОВЕК ЗА ТЯХНА ТЕНИСКА!!! Само да кажя че аз се лигавех като писах и на вс отгоре съм дала на копи-пасте за името щот не ми се занимаваше да пиша цялото име...'А сега защото съм адски гадна ела и ме убии!' Аз имам тяхна тениска и тука продават за 17 лева едната О.о мн са яки... | |
|
| |
Ми. The Big Boss
Брой мнения : 2258 Age : 31 Местонахождение : somewhere unknown Хумор о.О : фийл дъ сарказъм къминг фром ми Registration date : 01.06.2008
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Съб Сеп 06, 2008 4:32 pm | |
| | |
|
| |
Nevska `
Брой мнения : 1392 Age : 30 Местонахождение : the Asylum Хумор о.О : Pie. Registration date : 02.09.2008
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Нед Сеп 07, 2008 3:22 pm | |
| А бе ни ма дреми за тениската... се некде ша си намеря... просто съм чувствителна на тая темааа | |
|
| |
pirate_girl_95 клошар с китара
Брой мнения : 179 Age : 29 Местонахождение : City of Damned Registration date : 08.06.2008
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Чет Сеп 11, 2008 12:07 pm | |
| Обожам Evanescence!!!! Те са ми любимата ми група....просто съм пристастена към тяхната музика... Любимите ми песни са мнооооого, по принцип няма тяхна песен дето не ме кефи и не ми е от любимите (може би изключение прави Луус Контрол, но и тя радва мн) Имам тяхна тениска,сега сиг ще си купя още една и разни техни др. джухджурии... | |
|
| |
SuZana Ze sweeten emoboyz kissing
Брой мнения : 906 Age : 29 Местонахождение : В дълбините на подсъзнанието ти... Хумор о.О : ЧереН Registration date : 01.06.2008
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Чет Сеп 11, 2008 12:40 pm | |
| Мда Еванесънс са хубава групичка!Къртят си Мифки!По принцип не съм запозната със подробности за имената на песните на членовете на групата и Така Нататък!Ама пък ми харесват!Бринг ми ту лайф е една много хубава песен и Гоинг ъндър също!Женската е много красива,а клиповете на песните са неповторими-като цяло групата си е страхотна!Евала на заклетите и фенове! | |
|
| |
Nevska `
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Пет Сеп 12, 2008 4:32 pm | |
| - SuZana написа:
- Мда Еванесънс са хубава групичка!Къртят си Мифки!По принцип не съм запозната със подробности за имената на песните на членовете на групата и Така Нататък!Ама пък ми харесват!Бринг ми ту лайф е една много хубава песен и Гоинг ъндър също!Женската е много красива,а клиповете на песните са неповторими-като цяло групата си е страхотна!Евала на заклетите и фенове!
Мдам, мерси за одата :lol: | |
|
| |
Ми. The Big Boss
Брой мнения : 2258 Age : 31 Местонахождение : somewhere unknown Хумор о.О : фийл дъ сарказъм къминг фром ми Registration date : 01.06.2008
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Пет Сеп 12, 2008 4:41 pm | |
| - nevska написа:
Мдам, мерси за одата :lol: Въпрос... Какъв по дяволите беше смисъла на това мнение?!? О.о
| |
|
| |
Nevska `
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Вто Сеп 16, 2008 1:47 pm | |
| - Mi_Re_La написа:
- nevska написа:
Мдам, мерси за одата :lol: Въпрос... Какъв по дяволите беше смисъла на това мнение?!? О.о
Еми тя каза : Евала на заклетите й фенове. И аз съм им заклета фенка затова викам мерси за одата :lol: | |
|
| |
SuZana Ze sweeten emoboyz kissing
Брой мнения : 906 Age : 29 Местонахождение : В дълбините на подсъзнанието ти... Хумор о.О : ЧереН Registration date : 01.06.2008
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Вто Сеп 16, 2008 7:03 pm | |
| Моля,моля!Няма лъжа в това!И аз иска стане заклето фенче на Еванесънс ама туй място ве отредето на Токио Хотел и неможе друга група стане бубс заклета фенка на ниея!Ъм такова как им се превеждаше името на групата-нещо от рода на изпарявам се май беше! | |
|
| |
richie_girl Admin
Брой мнения : 373 Registration date : 01.06.2008
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Вто Сеп 16, 2008 10:30 pm | |
| мнението ми е...групата е велика.Срахотна..не че съм върл фен...ама им се кефя | |
|
| |
Nevska `
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Чет Сеп 18, 2008 3:54 pm | |
| - SuZana написа:
- Моля,моля!Няма лъжа в това!И аз иска стане заклето фенче на Еванесънс ама туй място ве отредето на Токио Хотел и неможе друга група стане бубс заклета фенка на ниея!Ъм такова как им се превеждаше името на групата-нещо от рода на изпарявам се май беше!
Начи бех писала Еванесенс във моя ПОУИГУОТ и той ми писа че е отминаване... пъ незнам аз как е | |
|
| |
*DeNNi* клошар с китара
Брой мнения : 122 Age : 29 Местонахождение : Ъндър дат ъмбрела... Хумор о.О : Sarcasm forever!!! Registration date : 03.06.2008
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Съб Окт 04, 2008 7:06 pm | |
| :alien: :alien: :alien: Такаам, аз съм съъщо голямо евънесънс фенче и само да спомена, че доби АЗ я зарибих по Ев!!!! *Възгордява се* Обаче тя взе че ме надмина...първо, знае абсолютно цялата биография, че смяната на мижавите членове на групата, че години на излизане на песните и албумите, че името на кучето на ейми, любимия й филм, цвета на мръсните чорапи на баща й...аве, всичко...и второ-носи си блузката на Евънесънс, а аз дори нямам такава! Аз по принцип не правя така...не нау4авам вс до най-малката подробност ами..просто се кефя на песните*за това и обикновено се дъня на вси4ки тестове дали си фен на евънесънс (рофл)* Наистина ми харесва звученето! Всъщност мога да кажа че са ми любимата група, въпреки че групи като Трий Дейс Грейс, Гууд Шарлът и Три Доорс Даун също ужаасно ми допадат! П.С. понеже и аз се пообърках за значението-чичко речник*изфуквам се, че го спе4елих този ре4ник на състезанието по ае* казва, че евънесънс значи 1.изчезване, изгубване 2. преходност, мимолетност, краткотрайност :alien: :alien: :alien: ГОУ ГОУ ЕВЪНЕСЪНС | |
|
| |
tinito пенсионер с къртечница
Брой мнения : 4 Registration date : 13.07.2008
| |
| |
Gunslinger^^ Winner of the Spam war
Брой мнения : 231 Age : 29 Registration date : 31.07.2009
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Пет Авг 14, 2009 5:33 pm | |
| меко казано обичам Еванесънс,просто защото ако не бяха те сега нямаше да слушам музиката,която слушам,а и благодарение на техните песни си отворих очите за много неща^^ | |
|
| |
Nevska `
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Пет Авг 14, 2009 5:43 pm | |
| *съживява си ценната темичка*
Диди.... май соул мейт ^____^ | |
|
| |
(+фиу+) Greeny.
Брой мнения : 2978 Age : 29 Местонахождение : in NDland xD Хумор о.О : Ъъ...зелен ? Registration date : 12.11.2008
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Пет Авг 14, 2009 6:18 pm | |
| И аз харесвам Евънесенс....група която не е за изпускане..и гласа на Ейми е незаменим... | |
|
| |
shmatity пингвин със зелени чорапи
Брой мнения : 59 Age : 32 Registration date : 18.10.2009
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Съб Окт 31, 2009 9:42 pm | |
| ми... мн яки ^&^ ама последно време някви странни ми станаха 0.о ама то мойта представа за странни ее.... | |
|
| |
Nevska `
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Сря Мар 10, 2010 2:15 am | |
| НОВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВ
ХАЛБУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУМ!!!!
осъм. | |
|
| |
Gunslinger^^ Winner of the Spam war
Брой мнения : 231 Age : 29 Registration date : 31.07.2009
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Нед Май 09, 2010 12:18 am | |
| искам вече новия албуум... бтв тугедър ъгеейн <3333 | |
|
| |
Червеникав Антидепресант Поничка-Убустница
Брой мнения : 940 Age : 27 Местонахождение : Затворена в една тиква Хумор о.О : Pieces meal? Registration date : 26.12.2008
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe Чет Юли 29, 2010 11:24 am | |
| Амиии,аз не съм ЧАК ТОЛКОВА зарибена фянка на еванесенс,но ми ърйесват още от бринг ми ту лайв.Иначе май имортъл,кол ми уен юър соубъ,гоуин ъндър и литиъм форева! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: [FanClub] Evanescenсe | |
| |
|
| |
| [FanClub] Evanescenсe | |
|